Pop & Rock & Bile

Tanssi & Iskelmä

Artistit

Erikoisohjelmat

Yhteystiedot

Walve on Oulun seudulta kotoisin oleva pop/rock-bändi, joka soittaa cover-keikoillaan hitit 80-luvulta aina tähän päivään.

Bändi on sopiva sekoitus nuoruuden tuomaa hulluutta, sekä pitkänlinjan ammattimuusikoita. Kokemuksenpuutteesta ei ainakaan jää onnistunut ilta kiini, sillä takana on yhteensä tuhansia keikkoja eri kokoonpanoissa.

 WTFunk on kuusihenkinen groovebändi, joka soittaa ne tanssittavimmat groove- ja discohitit sopivasti maustettuna funkyelementeillä. Palava halu groovemusiikin pariin toi eri genren kokeneet soittajat yhteen, mikä välittyy aidosti myös yleisölle...gotta dance!

Mustana on premium-luokan bilebändi, jossa vaikuttaa joukko nuoria ja ikinuoria oululaisia musiikin ammattilaisia. Alunperin Carlos Santanan kappaleista koostunut ohjelmisto on vähitellen laajentunut kattavaksi otokseksi klassisen rock-musiikin helmiä.

Vuodesta 2008 suomalaisen juhlakansan menojalkaa lietsonut Gringo takaa onnistuneen illan. Takataskussaan laaja ohjelmisto, energiaa tihkuva lavashow sekä intohimo musiikkiin bändi tarjoilee laadukkainta viihdettä illasta toiseen. Nämä musiikin monilahjakkuudet ovat valloittaneet kaikkialla: nimekkäimmissä yökerhoissa, Itämeren laivoilla, häissä sekä yritysjuhlissa. Monipuolisen ohjelmiston kirjo ulottuu aina vanhoista suosikkiklassikoista uusimpiin listahitteihin taaten varman tanssikuumeen!

KINGPIN on porilainen bändi jonka juuret juontavat viime vuosituhannen loppupuolelta. Kuusihenkisen bändin linjaksi on matkan varrella selkeästi vakiintunut 80- luvun ulkomaiset pop / rock -hitit, joilla tunnelma saadaan kattoon joka tilanteessa.

Tervetuloa Kingpin orkesterin keikoille nauttimaan "kasari" hiteistä.

Marttiska on symppis ja vetovoimainen kaksikko, jonka mukaansatempaavat sovitukset tutuista pop/rock/iskelmä/jazz -klassikoista luovat tunnelmaa herkästä hissuttelusta hillittömään biletykseen. Duo on yksi vuoden 2015 "Suomen Paras Duo" kisan finalisteista!

Las Bepas

Taka Metsien Meka Tähdet noudattaa ohjelmistossaan vain yhtä kaavaa. Freud Marx Engels & Jungin eli Froikkareiden parhaat soitetaan vahvalla ammattitaidolla ja huumoripitoisella asenteella.

Puolitaival Companyn historia ei ulotu vielä kovin kauas menneisyyteen, viime vuosituhannelle kuitenkin.

Bändin keikkaohjelmisto koostuu monipuolisesta country-blues-rock-hässäkästä aikavälillä 60-luku­ - 2004.

Las Bepas on villinnyt bilekansaa baareissa ja yksityistilaisuuksissa jo liki vuosikymmenen ajan. Bändi keikkailee ympäri Suomea soittaen koti- ja ulkomaisia hittejä popista heviin – ja kaikkea siltä väliltä. Bändi tuo mukanaan omat kamat ja hyvän meiningin!

Velvet Band versioi englanninkielistä '60-'70 -lukujen pop- ja rockmusiikkia. Biisilistalta löytyy mm. Procol Harumin, Beatlesin, Rollareiden, CCR:n ja monien muiden bändien ja artistien ikivihreitä hittejä.

Bändin kokoonpanoon kuuluu neljä jo aikuiseen ikään ehtinyttä ja yksi hieman nuorempi mies joilla kaikilla on pitkä muusikkotausta takanaan (ja kenties vielä edessäkin?).

Me olemme pippalopumppu isolla Jiillä. Lavalla mesuamme kera menokkaiden kappaleiden. Tulkitsemme englanniksi ja suomeksi kuitenkaan unohtamatta siansaksaa. Joukkohypnoosi tekee keikkansa omalla ääni- ja valokalustollaan kera ääni-, valo- ja "savumiehen".

© Pohjoisartistit Oy 2017