Pop & Rock & Bile

Tanssi & Iskelmä

Artistit

Erikoisohjelmat

Yhteystiedot

Tanssimusiikista vastaa ammattitaitoinen trio tai kvartetti tilaisuuden ja tilauksen mukaan.

Viisimiehinen Sonetti -yhtye on perustettu v.1996 ja keikkailee ympäri Suomea. Vuonna 1998 Tanssiorkestereiden SM-kilpailuista (SMORK) irtosi kunniakas III-sija. Yhtyeen ohjelmisto on laaja lattareista englantilaiseen valssiin, unohtamatta nykyiskelmiä/hittejä ja totta kai sisältäen myös vanhan tanssimusiikin. Illan ohjelmisto muokkautuukin aina yleisön mukaan.

Teemu Lehtola on karismaattinen ja tasokas tanssimusiikin taitaja suomalaiseen makuun. Teemu on saavuttanut monipuolisia meriittejä laulamisen saralla, mm. Toivo Kärki - laulukilpailun voitto vuodelta 2005. Teemua säestää Havanna-orkesteri, jonka jäsenillä on pitkä soittajatausta tanssimusiikin saralla.

UUTISET:

Kelmeäkuu on aloittanut yhteistyön tuoreen tangohenkilö Heikki Koskelon kanssa joulukuussa. Seuraa keikkakalenteria linkin takaa. Tervetuloa keikoille!

Nelimiehinen tanssiyhtye Coralia perustettiin vuonna 1999. Coralia keikkailee pääsääntöisesti bändinä mutta säestää mielellään myös artisteja ja on valmis ottamaan vastaan uusia haasteita. Coralian vahvuuksia on iloinen olemus, musiikin laaja kirjo sekä halu viihdyttää tanssikansaa.

Honkajoella vuonna 1997 perustettu Iskelmäyhtye Korona soittaa monipuolista ja tanssittavaa iskelmä-, tanssi- ja rautalankamusiikkia.

Sami Hakala & EQ

Harri & Coronet

Menox

Sami Hakala & Elokuu on perustettu vuonna 1995. Elokuun tyylisuunta on pääasiassa rautalankapainotteista beat- musiikkia, 50-, 60- ja 70-luvun rock'n'rollia, sekä ihan perinteistä tanssimusiikkia.

Yli kolmekymmentä vuotta tanssikansaa viihdyttänyt Harri & Coronet on takuu varma tanssittaja niin ravintoloissa kuin lavoilla. Monipuolinen musiikki vie mennessään.

Harri lauronen - laulu , kitara, basso

Jarmo Haverinen - laulu, koskettimet

Timo Vuorma - rummut, haitari, laulu

Tässä bändi monenlaiseen menoon ja tilaisuuteen. Ohjelmisto humpasta heviin ja lähes kaikki siltä väliltä. Työtä huvin vuoksi vuodesta 1996 ja meno jatkuu...

MUUT KOKOOONPANOT

Soolot:

-Juha Niemi & Soittorasia

-Tarmo Malila

-Pauli Raivio

-Tarja Raivio

Duot:

-T. Malilan Duo

-Duo Pekka Roiko

-Duo Heikki Kotila

-Hannu Viitalan Duo

-Pauli Raivion Duo

SWINGERS

Kokkolalainen SWINGERS tarjoilee keikoillaan oman tuotannon lisäksi lähinnä 60- ja 70- luvun iskelmämusiikin helmiä. Orkesterin ohjelmisto nojaakin pitkälti omaan, tunnistettavaan kitaravoittoiseen soundiin.

Öiset Kulkijat

Vuonna 2005 perustettu rautalankahenkinen orkesteri Kajaanista.

Triot:

-Atlantic

-Dolores

-Kilu Hietalan yhtye

-Kinset

-Trio Crystal

-Tarmo Malila & Täysikuu

-Tanssiyhtye Frisco

-Pauli Raivion yhtye

© Pohjoisartistit Oy 2017