Pop & Rock & Bile

Tanssi & Iskelmä

Artistit

Erikoisohjelmat

Yhteystiedot

Viisimiehinen Sonetti -yhtye on perustettu v.1996 ja keikkailee ympäri Suomea. Vuonna 1998 Tanssiorkestereiden SM-kilpailuista (SMORK) irtosi kunniakas III-sija. Yhtyeen ohjelmisto on laaja lattareista englantilaiseen valssiin, unohtamatta nykyiskelmiä/hittejä ja totta kai sisältäen myös vanhan tanssimusiikin. Illan ohjelmisto muokkautuukin aina yleisön mukaan.

Tanssimusiikista vastaa ammattitaitoinen trio tai kvartetti tilaisuuden ja tilauksen mukaan.

Tässä bändi monenlaiseen menoon ja tilaisuuteen. Ohjelmisto humpasta heviin ja lähes kaikki siltä väliltä. Työtä huvin vuoksi vuodesta 1996 ja meno jatkuu...

SWINGERS

Coralia

Öiset Kulkijat

Kokkolalainen SWINGERS tarjoilee keikoillaan oman tuotannon lisäksi lähinnä 60- ja 70- luvun iskelmämusiikin helmiä. Orkesterin ohjelmisto nojaakin pitkälti omaan, tunnistettavaan kitaravoittoiseen soundiin.

Nelimiehinen tanssiyhtye Coralia perustettiin vuonna 1999. Coralia keikkailee pääsääntöisesti bändinä mutta säestää mielellään myös artisteja ja on valmis ottamaan vastaan uusia haasteita. Coralian vahvuuksia on iloinen olemus, musiikin laaja kirjo sekä halu viihdyttää tanssikansaa.

Vuonna 2005 perustettu rautalankahenkinen orkesteri Kajaanista.

Sami Hakala & EQ

Sami Hakala & Elokuu on perustettu vuonna 1995. Elokuun tyylisuunta on pääasiassa rautalankapainotteista beat- musiikkia, 50-, 60- ja 70-luvun rock'n'rollia, sekä ihan perinteistä tanssimusiikkia.

Harri & Coronet

Yli kolmekymmentä vuotta tanssikansaa viihdyttänyt Harri & Coronet on takuu varma tanssittaja niin ravintoloissa kuin lavoilla. Monipuolinen musiikki vie mennessään.

Harri lauronen - laulu , kitara, basso

Jarmo Haverinen - laulu, koskettimet

Timo Vuorma - rummut, haitari, laulu

MUUT KOKOOONPANOT

Soolot:

-Juha Niemi & Soittorasia

-Tarmo Malila

-Pauli Raivio

-Tarja Raivio

Duot:

-T. Malilan Duo

-Duo Pekka Roiko

-Duo Heikki Kotila

-Hannu Viitalan Duo

-Pauli Raivion Duo

Triot:

-Atlantic

-Dolores

-Kilu Hietalan yhtye

-Kinset

-Trio Crystal

-Tarmo Malila & Täysikuu

-Tanssiyhtye Frisco

-Pauli Raivion yhtye

© Pohjoisartistit Oy 2017